Home » Comuna Coșbuc a dat onorul Zilei Naționale a României

Comuna Coșbuc a dat onorul Zilei Naționale a României

Publicat de Radu SÎRBU
186 Vizualizari

De 1 Decembrie, administrația comunei Coșbuc, în frunte cu primarul Ioan Pavelea, precum și părintele Iuliu Morariu, dar și dascălii și elevii școlii din localitate au ținut să cinstească Ziua Națională a României alături de invitați. Unul dintre aceștia a fost secretarul de stat în Ministerul Dezvoltării – Monica Săsărman, care a ținut să-și exprime bucuria participării la festivități în cuvinte apreciative

”În comuna natală a poetului George Coșbuc, întreaga comunitate s-a pregătit de sărbătoare. Cinstirea eroilor și slujba de pomenire, lecția de istorie susținută de părintele paroh Iuliu Morariu, prezentarea de carte realizată de poetul Gelu Vlașin și nu în ultimul rând poeziile scrise de George Coșbuc și recitate de copiii din comunitate arată cât de profund este sentimentul de respect față de strămoși și cât de adânci sunt rădăcinile neamului românesc. Nu au lipsit nici bucatele tradiționale.

Implicarea primarului Ioan Pavelea și a întregii administrații în rezolvarea problemelor comunității se vede cu ochiul liber: comuna Coșbuc (Hordou) se dezvoltă într-un ritm alert.

Felicitări, domnule primar Ioan Pavelea!”, a transmis Monica Săsărman.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"