Home » Concluzie șocantă: Copilul de la Răcăteșu s-ar fi spânzurat pe fondul depresiei provocate de plecarea mamei la muncă în Italia!

Concluzie șocantă: Copilul de la Răcăteșu s-ar fi spânzurat pe fondul depresiei provocate de plecarea mamei la muncă în Italia!

Publicat de Radu SÎRBU
2704 Vizualizari

O știre anunța aseară de o tragedie petrecută în satul Răcăteșu din comuna Târlișua, judeţul Bistriţa-Năsăud, acolo unde băiat de 14 ani a fost găsit fără suflare, spânzurat în grădina casei sale. Deși la locul faptei a intervenit un echipaj de ambulanță și unul de Terapie Intensivă Mobilă, din păcate s-a mai putut face nimic decât să se constate decesul.

Criminaliștii au deschis o anchetă iar primele date arată că băiatul provenea dintr-o familie dezorganizată, cu 4 copii, din care 2 erau recunoscuți de tată iar ceilalți 2 figurau cu tată necunoscut. O ipoteză plauzibilă în motivarea gestului șocant făcut de sinucigaș ar fi cea legată de depreseia făcută de acesta vizavi de iminenta plecare a mamei la muncă în Italia. Concluziile durerosului caz vor fi trase de oamenii legii.

(Foto cu caracter ilustrativ)

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"