Home » Consiliul Local Zagra are un nou membru. În cadrul ședinței primarul Nicolae Bușcoi a anunțat că va semna proiectul PNRR de modernizare a școlii din satul Suplai

Consiliul Local Zagra are un nou membru. În cadrul ședinței primarul Nicolae Bușcoi a anunțat că va semna proiectul PNRR de modernizare a școlii din satul Suplai

Publicat de Radu SÎRBU
1183 Vizualizari

Consiliul Local Zagra a fost completat, astăzi, cu un nou membru, din partea PSD. Macedon Vlașin (32 de ani) a depus jurământul în calitate de consilier local. Macedon Vlașin ocupă locul rămas vacant după ce economistul Dumitru Bușcoi, fostul primar al comunei, a renunțat la mandatul de consilier local prin demisie din motive personale.

În cadrul aceleași ședințe, primarul Nicolae Bușcoi a ținut să anunțe că, pe date de 20 februarie 2023, va semna, la București, contractul de finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) prin care va fi modernizată școala din satul Suplai.

Potrivit edilului este vorba de proiectul intitulat ”Creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei în clădirile publice cu destinație de unități de învățămant – Reabilitare Școala Generală Suplai”, investiție care se ridică la valoare de 1,293 milioane de lei.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"