Home » Constructorii de la Frasinul SRL vin cu o premieră națională în materie de modernizare a drumurilor: asfalt mai trainic și mai ușor de întreținut!

Constructorii de la Frasinul SRL vin cu o premieră națională în materie de modernizare a drumurilor: asfalt mai trainic și mai ușor de întreținut!

Publicat de Radu SÎRBU
1037 Vizualizari

În această săptămână, mai precis în zilele de 15 și 16 septembrie, firma Frasinul Anieș va realiza un tronson inovativ de asfaltare a drumurilor din România. Este vorba de Drumul Județean 172 Cociu – Mocod – Zagra care va fi asfaltat cu o mixtură asfaltică specială – BA16 rul 45/80-65 – folosită în premieră în România, acesta având o durată de viață cu 50% mai mare decât mixtura asfaltică clasică, costuri de întreținere cu 30% mai mici iar rezistența la traficul greu sporită.

Totodată, aceasta se comportă bine la temperaturi scăzute și ridicate. Distanța de frânare este mai scurtă cu 5-10%, iar zgomotul de rulare mai mic cu 2,5-3,0 dB.

Mixtura minune a fost dezvoltată de specialiștii de la Frasinul – companie deținută de omul de afaceri Traian Larionesi, în parteneriat cu MOL Ungaria.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"

SUNĂ LA REDACȚIA MESAGER24.RO