Home » Compania ”FRASINUL” Anieș, cu o nouă lucrare definitorie pentru profesionalismul dovedit: va proiecta și executa centura orașului Comarnic obiectiv major pentru decogestionarea traficului pe Valea Prahovei

Compania ”FRASINUL” Anieș, cu o nouă lucrare definitorie pentru profesionalismul dovedit: va proiecta și executa centura orașului Comarnic obiectiv major pentru decogestionarea traficului pe Valea Prahovei

Publicat de Radu SÎRBU
432 Vizualizari

Astăzi, Traian Larionesi – managerul companiei de construcții ”FRASINUL”, cu sediul în localitatea Anieș din județul Bistrița-Năsăud, a parafat, împreună cu președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, contractul de proiectare și execuție a viitoarei șosele de centură a orașului Comarnic, cale de acces care va rezolva una dintre problemele rutiere acute din România, și anume: decongestionarea traficului pe Valea Prahovei.

Pentru centura orașului Comarnic, obiectiv inclus ca variantă de descărcare pentru viitoarea autostradă, valoarea totală a proiectului se ridică la aproximativ 281 de milioane de lei cu tot cu TVA.

Licitația pentru acest obiectiv de investiții a fost câștigată de asocierea S.C. FRASINUL S.R.L. (lider) – S.C. ARTEHNIS S.R.L., la valoarea de 236.740.000,00 lei fără TVA, se arată într-un comunicat de presă al CJ Prahova.

Centura va ocoli orașul Comarnic și DN1 prin vest, va avea o lungime de aproape șase kilometri și două benzi de circulație. Vor fi construite 3 poduri noi și va fi dublat podul peste râul Prahova de pe DJ101R. În același timp, se va construi un pasaj peste râul Prahova și calea ferată Ploiești – Brașov. Proiectul va fi finanțat prin Programul Operațional Transport 2021-2027.

Oficial, durata de execuție este de 24 de luni, dintre care primele 3 pentru proiectare și restul de 21 pentru execuție, însă președintele CJ Prahova s-a arătat extrem de optimist, sugerând că primele tronsoane ar putea fi circulabile chiar anul viitor.

Este din nou o postură onorantă pentru compania ”FRASINUL”, firmă care are în portofoliu lucrări de mare anvergură pe plan național, executate cu profesionalism și responsabilitate.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"