Home » Continuă să scadă numărul infectărilor cu Covid ! De ieri până azi, doar 119 la nivel național, dintre care 4 în BN

Continuă să scadă numărul infectărilor cu Covid ! De ieri până azi, doar 119 la nivel național, dintre care 4 în BN

Publicat de Radu SÎRBU
681 Vizualizari

Dacă ieri numărul cazurilor noi de Covid era de 141, astăzi, 2 iunie, el a scăzut la 119. pe teritoriul României, au fost confirmate. În plus, de ieri până astăzi, s-au mai vindecat de noul coronavirus încă 100 de pacienți.

Astfel, în țara noastră, totalul persoanelor infectate de la începutul pandemiei a ajuns la 19.517, dintre care 13.526 au fost declarate vindecate și externate. Numărul total al deceselor se ridică la 1.279, în ultimele 24 de ore fiind consemnate 7.

La ATI, în acest moment, sunt internați 166 de pacienți, dintre care doar 20 % sunt ventilați mecanic. Numărul total al deceselor

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 2.333 de persoane. Alte 90.103 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

La nivelul județului Bistrița-Năsăud, raportările Direcției de Sănătate Publică arată 4 noi cazuri de infectare cu Covid, la data de 2 iunie 2020. Astfel, numărul total al cazurilor de infectare cu Covid confirmate în BN a ajuns la 340, dintre care 232 de persoane (cu una mai mult decât ieri) s-au vindecat și 29 au decedat. Ultimul deces a avut loc ieri, 1 iunie, în persoana unui bărbat de 75 de ani ce avea diabet zaharat, obezitate, bronhopneumopatie cronică obstructivă și cord pulmonar cronic.

Pe de altă parte, 23 (+3 față de ieri) persoane sunt în carantină instituționalizată, în timp ce 2.688 930 (- 242) persoane – în izolare la domiciliu.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"