Home » De vorbă cu primarul Sever Mureșan, despre ultimele noutăți din comuna Telciu

De vorbă cu primarul Sever Mureșan, despre ultimele noutăți din comuna Telciu

Publicat de Radu SÎRBU
1034 Vizualizari

Cea mai mare unitate administrativ teritorială de pe Valea Sălăuței, comuna Telciu, este în continuă modernizare și pe timp de pandemie. Am constatat acest fapt, la sfârșitul săptămânii trecute, în cadrul unui dialog pe care l-am purtat cu edilul acestei frumoase comune, inginerul Sever Mureșan.

Vreau să încep cu un fapt îmbucurător, în sensul că nu mai avem niciun bolnav de coronavirus pe raza comunei Telciu. Ne bucurăm că s-a făcut bine doamna în cauză și îi dorim sănătate ei , familiei și tuturor telcenilor. Acesta este un lucru foarte bun, însă știți că am avut și un eveniment mai neplăcut legat de măsurile de izolare la domiciliu, mai precis, este vorba de doi tineri care nu au respectat acest aspect și suportă consecințele cu implicații directe în buzunarul propriu, cheltuielile fiind semnificative. Pe această cale i-aș ruga pe toți cei care sunt în izolare la domiciliu să se conformeze și să respecte legislația în vigoare”, ne-a spus primarul Sever Mureșan.

Pe de altă parte, legat de lucrările pe care administrația comunei Telciu le derulează la această oră, am aflat că în această perioadă continuă investițiile pentru modernizarea drumurilor, demarate încă de anul trecut, fiind vorba în principal de drumul comunal Telciu – Telcișor, dar și de alte drumuri și străzi comunale pe care se lucrează la această (pietruire, asfaltare și rigole de scurgere a apelor pluviale – lucrări susținute din bugetul local). De asemenea, se finalizează lucrarile și la unul din cele cinci drumuri forestiere finanțate cu fonduri europene, câștigate în acest exercițiu bugetar de comuna Telciu.

În altă ordine de idei, pot să vă spun că am finalizat lucrările la canalizare în Telciu, astfel că avem un prim obiectiv pe fonduri europene încheiat. Urmează ca și pe proiectul cu drumurile agricole să primim tranșa finală și să încheiem și acest obiectiv. Pe de altă parte, în momentul de față se lucrează în ritm accelerat la modernizarea Căminului Cultural din satul Bichigiu, și am speranța că vom finaliza acest obiectiv în vara acestui an”, a mai adăugat primarul Sever Mureșan.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"