Home » Control judiciar de 60 de zile pentru motociclistul ce a lovit un copil la Florești și a fugit de la locul accidentului

Control judiciar de 60 de zile pentru motociclistul ce a lovit un copil la Florești și a fugit de la locul accidentului

Publicat de Radu SÎRBU
1261 Vizualizari

În cursul zilei de ieri, instanța a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile față de tânărul de 21 de ani din Rodna care a lovit un copil cu motocicleta și a fugit de la locul accidentului.

Reamintim că, în după-amiaza zilei de 24 aprilie, acesta a lovit și rănit grav cu motocicleta, în satul Florești din Nimigea un copil în vârstă de 5 ani, băiețelul fiind transferat la Târgu Mureș cu un elicopter SMURD.

Șoferul a fugit de la locul accidentului, urmărit la în filme de polițiști, pe o distanță de aproximativ 30 de km, din Nimigea până în Feldru.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit faptul că, vehiculul pe care îl conducea avea număr fals, iar el nu deține permis de conducere corespunzător categoriei din care acesta face parte. Totodată, este cercetat și pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"