Home » Pizzeria Allegria Năsăud, cu măsuri de siguranță suplimentare, pentru deservirea clienților numai prin serviciul de livrare

Pizzeria Allegria Năsăud, cu măsuri de siguranță suplimentare, pentru deservirea clienților numai prin serviciul de livrare

Publicat de Radu SÎRBU
1675 Vizualizari

Chiar dacă și-au suspendat activitatea de servire în restaurant din proprie inițiativă, înainte de ordonanțele militare promovate de Guvern, continua să servească produse clienților numai prin serviciul de livrare.

Și nu oricum, întrucât patronul celei mai vestite pizzerii din Țara Năsăudului, Ionuț Nati, anunță că, cu gândul la sănătatea clienților, s-a decis implementarea de măsuri de siguranță suplimentare în sensul că au fost intensificate procedurile de igienă și siguranță deja existente, pentru a se conforma tuturor protocoalelor medicale prevăzute în cazul epidemiei.

În aceste condiții fără precedent, Pizzeria Allegria Năsăud ia toate măsurile necesare pentru a asigura în continuare operațiuni de calitate, menținând sănătatea angajaților săi, contribuind în societate și protejând valoarea.

Pentru comenzi sunați la 0758 200 994”, transmite Ionuț Nati.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"