Home » Coronavirus în BN: De ieri până azi, încă 4 cazuri de infectare și un deces

Coronavirus în BN: De ieri până azi, încă 4 cazuri de infectare și un deces

Publicat de Radu SÎRBU
1326 Vizualizari

Până astăzi, 15 aprilie, în județul Bistrița-Năsăud au fost confirmate 93 de cazuri de infectare cu coronavirus, cu 4 mai mult decât ieri, printre persoanele infectate fiind 6 cadre medicale și 1 polițist.

Un total de 34 de persoane au fost declarate vindecate, cu 11 mai mult decât numărul raportat ieri. Din păcate, de ieri și până azi s-a mai înregistrat un deces, ceea ce duce totalul morților Covid-19 la 10. Este vorba de un bărbat de 55 de ani din Uriu, ce a suferit un infarct, el fiind depistat și cu coronavirus în urma testării. În carantină sunt 489 de persoane, iar în izolare la domiciliu – 672.

La nivel național, până miercuri, 15 aprilie, pe teritoriul României au fost confirmate 7.216 de cazuri de persoane infectate cu virusul Covid-19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 1.217 au fost declarate vindecate și externate iar 362 au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică ieri, au fost înregistrate alte 337 de noi cazuri de îmbolnăvire. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 74.827 de teste.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"