Home » Până acum, 22 de persoane au solicitat testare Covid contracost, la spitalul din Bistrița

Până acum, 22 de persoane au solicitat testare Covid contracost, la spitalul din Bistrița

Publicat de Radu SÎRBU
1121 Vizualizari

Până astăzi, 12 mai, la Spitalul Județean de Urgență Bistrița au solicitat testare contra cost pentru determinarea infecției cu COVID-19 un număr de 22 persoane, din care 3 nu s-au prezentat la testare, iar 4 au fost programate pentru testare pentru data de 14 mai.

“Reamintim că Spitalul Județean de Urgență Bistrița vine în întâmpinarea celor care doresc să se testeze la cerere în vederea depistării infecției cu COVID-19, într-un laborator de biologie moleculară RT-PCR acreditat. Pentru a nu fi afectate serviciile de testare la cerere (capacitatea laboratorului SJUB fiind limitată, iar prioritizarea la testare făcându-se în conformitate cu algoritmul aprobat de INSP), am încheiat un protocol cu Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, care va prelua probele care depășesc capacitatea noastră de testare și le va realiza la Institutul Imogen”, a transmis purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bistrița-Năsăud, Camelia Strungari.

Recoltarea probelor se va realiza în fiecare marți și joi, între orele 10:00 – 12:00, în incinta spitalului județean, B-dul G-ral Grigore Bălan nr. 43, lângă cortul de triaj, pe baza unei programări prealabile.

Programarea se poate face telefonic, de luni până vineri, între orele 8:00 – 12:00, la numerele de telefon 0263214390, 0263214391, 0263214392, interior 189.

Costul unei testări este de 290 de lei.

În cazul în care rezultatul probei este incert, retestarea se face în mod gratuit.

Rezultatele probelor vor fi comunicate prin e-mail, în termen de 48 de ore de la recoltare.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"