Home » Covid în BN, la 3 mai 2020: Alte 12 cazuri noi de infectare dar și 9 de vindecare

Covid în BN, la 3 mai 2020: Alte 12 cazuri noi de infectare dar și 9 de vindecare

Publicat de Radu SÎRBU
1460 Vizualizari

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Bistrița-Năsăud numărul cazurilor de coronavirus a ajuns la 215, cu 12 mai mult decât ieri. Dintre cazurile confirmate, 115 persoane au fost declarate vindecate (cu 9 mai mult decât ieri), în timp ce numărul decedaților a rămas la 16. În carantină se află 255 de persoane (cu 22 mai mult) iar 463 de oameni sunt în izolare la domiciliu (cu 31 mai mulți decât ieri).

Situația la nivel național

Până astăzi, 3 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 13.163 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 431 de noi cazuri de îmbolnăvire, dar GCS menționează că numărul cazurilor noi se ponderează cu numărul cazurilor noi anunțate în cursul zilei de 2 mai pe fondul unor decalaje de raportare. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 4.869 au fost declarate vindecate și externate. Totalul deceselor a urcat la 780 (cu 9 mai mult decât ieri).

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"