Home » Fostul olimpic năsăudean Ioan Dorian Dobricean, sprijin pentru digitalizarea școlilor

Fostul olimpic năsăudean Ioan Dorian Dobricean, sprijin pentru digitalizarea școlilor

Publicat de Radu SÎRBU
1913 Vizualizari

Ioan Dorian Dobricean, un năsăudean cu o pasiune pentru programare stabilit în București, s-a angajat într-un proiect ambițios menit să sprijine școlile din județul Bistrița-Năsăud în drumul lor către digitalizare. Cu o educație solidă în domeniul informaticii, acest absolvent al Școlii Gimnaziale Mihai Eminescu din Năsăud, care și-a continuat studiile la Liceul Internațional de Informatică și ulterior la Facultatea de Matematică și Informatică a Universității din București, a pus în aplicare expertiza sa în tehnologie pentru a dezvolta un catalog digital inovator.

Deși a participat cu succes la numeroase olimpiade școlare, Ioan Dorian Dobricean a ales în acest an să se lanseze în mediul privat, unde a creat un catalog digital extrem de performant. Principalele instituții de învățământ care au beneficiat de aplicația sa sunt Liceul de Muzică „Tudor Jarda” din Bistrița și Școala Gimnazială „George Coșbuc”.

Ceea ce face proiectul lui Ioan deosebit de atractiv pentru școli este oferta sa competitivă. Cu prețuri printre cele mai accesibile de pe piață și dotat cu funcționalități de vârf, programatorul consideră că digitalizarea învățământului românesc este o necesitate crucială. Prin urmare, el se străduiește să ofere acest instrument cât mai multor școli, fără a încărca bugetele acestora.

Aplicația dezvoltată de acest tânăr deosebit nu este doar accesibilă, ci și ușor de utilizat, oferind în același timp o gamă variată de funcționalități. Pe lângă caracteristicile obișnuite găsite în aplicațiile similare, el a adăugat funcții inovatoare precum Condica Automată, Sistem de Feedback, Statistici MEN, conturi pentru personalul administrativ și o aplicație mobilă dedicată. De asemenea, aplicația permite crearea unui număr nelimitat de conturi pentru părinți, spre deosebire de majoritatea competitorilor.

Demonstrându-și ambiția și dorința de a face o schimbare semnificativă în sistemul educațional, Ioan Dorian Dobricean a inclus și funcționalități speciale destinate liceelor cu profil vocational. Aceste caracteristici au fost dezvoltate în colaborare cu Liceul de Muzică „Tudor Jarda” și reprezintă un pas important în susținerea diversificată a școlilor din județul Bistrița-Năsăud în procesul lor de digitalizare.

Link oferta 2024 2025

https://drive.google.com/file/d/17j8Kdlz99g0jJ7GIDXh-BGsL_l0Wjq69/view?fbclid=IwAR3a_Lp8UTcX78IwuHpLxDH3FWNBj5jCJYNOgXfqO1JqPnplQFg-ekw5j3c

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"