Home » Daniel Daniel Suciu, nou apel către primarul Ioan Turc pentru susţinerea financiară a Spitalului Judeţean Bistrița

Daniel Daniel Suciu, nou apel către primarul Ioan Turc pentru susţinerea financiară a Spitalului Judeţean Bistrița

Publicat de Radu SÎRBU
158 Vizualizari

În cadrul unei conferințe de presă ținută astăzi, deputatul Daniel Suciu a salutat iniţiativa conducerii Consiliului Judeţean de a-l invita pe primarul Ioan Turc la inaugurarea heliportului, dar şi faptul că edilul municipiului a onorat cu prezenţa, aşa cum este corect. Potrivit acestuia, edilul Bistriţei ar trebui să ia o decizie fermă de susţinere financiară a Spitalului Judeţean de Urgenţă, în condiţiile în care o treime din pacienţii unităţii medicale sunt din municipiu.

”Reiterez apelul la adresa domniei sale (n.n. – Ioan Turc) şi a majorităţii din Consiliul Local. Dacă sunt bune prezenţele în poză la investiţiile celorlalţi, îi rog să se gândească încă o dată dacă nu pot să participe la sănătatea bistriţenilor, acordând sprijin inclusiv financiar pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă (…). Trebuie să renunţe la această decizie de a nu finanţa spitalul. Am înţeles că cei de la conducerea Consilului Judeţean şi a Spitalului Judeţean vor avea o întâlnire cu primarul Ioan Turc şi sper în buna credinţă a actualei conduceri a Primăriei Bistriţa. Spitalul Judeţean are nevoie de finanţare în continuare. O treime din pacienţii trataţi sunt din municipiul Bistriţa şi cred că este de datoria primarului Ioan Turc şi a majorităţii să participe la acest efort. Îl aşteptăm cu mare drag să ia o decizie înţeleaptă pentru locuitorii municipiului Bistriţa şi să susţină spitalul”, a declarat Daniel Suciu.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"

SUNĂ LA REDACȚIA MESAGER24.RO