Home » (EXCLUSIV) Un necaz cumplit s-a abătut peste o familie din Năsăud: mătușa și nepoata ei au murit infectate cu Covid la câteva zile distanță, nepoata fiind însărcinată în 30 de săptămâni! Medicii au intervenit și au salvat bebelușul prin cezariană!

(EXCLUSIV) Un necaz cumplit s-a abătut peste o familie din Năsăud: mătușa și nepoata ei au murit infectate cu Covid la câteva zile distanță, nepoata fiind însărcinată în 30 de săptămâni! Medicii au intervenit și au salvat bebelușul prin cezariană!

Publicat de Radu SÎRBU
3914 Vizualizari

Este vorba de o femeie în vârstă de 56 de ani și de nepoata sa în vârstă de 20 de ani, ambele din Năsăud, care s-au stins la doar la 5 zile distanță în secția ATI a Spitalului Județean de Urgență din Bistrița după ce au fost infectate cu noul coronavirus în urmă cu aproape două săptămâni. Tragedia este amplificată de faptul că tânăra era însărcinată în 30 de săptămâni, iar medicii au decis să intervină pentru a salva bebelușul, în condițiile în care viitoarea mămică era în comă. Și au reușit!

Femeia de 56 de ani a murit duminică, iar nepoata i s-a stins astăzi, cu două zile înainte ca medicii să salveze, prin cezariană, copila născut prematur, nou născut care a fost trimis pentru tratament la o clinică din Cluj-Napoca.

Dumnezeu să le odihnească în pace iar pe cei rămași în irma lor să-i aline în marea durere!

Tânăra de-abia se căsătorise la începutul acestei veri! Printre cei care și-au exprimat regretul pe rețelele de socializare vizavi marea tragedie s-a numărat și primarul Dorin Vlașin, edilul postând o poză de la cununia civilă oficiată chiar de el.

Poți plânge că a plecat sau poți zâmbi pentru că a trăit.Poti închide ochii și te poți ruga ca ea să revină, sau poți deschide ochii sa vezi tot ce a lăsat în urma ei!

E trist, e dureros, e greu de acceptat și înțeles !
De când ne naștem,timpul începe să ne ia viața înapoi…nu știm când, nu știm cum, nu știm de ce…cuvintele sunt de prisos!
De azi, două inimi bat într-una,minunea pe care ai adus-o pe lume ne va aminti mereu de mămica eroină care ai fost și vei rămâne…

Dumnezeu să o odihnească în pace, să mângâie și să dea putere familiei îndurerate! R.I.P. Paula Roș”, a postat primarul Dorin Vlașin.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

1 Comentariu

Rotari Florin -Traian 18 septembrie 2021 - 15:09

DUMNEZEU SĂ TE ODIHNEASCĂ ÎN PACE, SUFLET BLÂND. . VEI RĂMÂNE VEȘNIC ÎN INIMILE NOASTRE. . ! DRUM LIN SPRE CER „PAULA ” 😢😢😢😢😇😇😇♥♥♥💔💔💔

Raspunde

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"

SUNĂ LA REDACȚIA MESAGER24.RO