Home » Daniel PSD Suciu: ”Liberalii au dus Bistriţa-Năsăud pe penultimul loc la nivel naţional la alocări!”

Daniel PSD Suciu: ”Liberalii au dus Bistriţa-Năsăud pe penultimul loc la nivel naţional la alocări!”

Publicat de Radu SÎRBU
105 Vizualizari

Deputatul PSD Daniel Suciu a criticat, în cadrul unei conferinţe de presă, modul în care liberalii bistriţeni „au minţit fără nicio jenă în ultimele campanii electorale”, promiţând electoratului că Bistriţa-Năsăud va fi pe primul loc dacă vor câştiga alegerile.
„Prefectul judeţului, mare liberal, care avea ca slogan, „Bistriţa-Năsăud, înainte de toate!” domnul Turc a venit cu „Bistriţa în care se poate!”. Mai există un personaj celebru al liberalilor din Bistriţa-Năsăud. Domnul Robert Sighiartău, cu domnul Klaus Iohannis. (…) Ca să îi convingă pe bistriţeni să le dea votul, l-au adus şi pe Iohannis, şi pe Rareş Bogdan şi toată şleahta de liberali ca să ne spună că odată ce vor ajunge la putere, Bistriţa-Năsăud va ajunge înainte de toate şi în primul rând. Le spun liberalilor din judeţ că nu doar că nu au dus-o în primul rând, au dus-o în primul rând de la coadă, alocarea de miercuri seara, din Fondul de rezervă, plasează judeţul Bistriţa-Năsăud pe penultimul loc, după noi mai e doar Brăila”, a declarat Daniel Suciu.
Potrivit acestuia, municipiul Bistriţa a primit „o sumă jenantă”, adică 800.000 lei, în timp ce Blajul a luat 2 milioane, Medgidia – 23 milioane, iar Suceava – 15 milioane lei. „De ce bistriţenii au fost pedepsiţi de două ori. O dată, bistriţenii care trăiesc şi muncesc în comunităţi conduse de primari PSD cu ce sunt de vină de îi pedepseşte Guvernul în halul ăsta. Sunt pedepsiţi a doua oară pentru alegerile interne ale liberalilor. De ce trebuie să fie Bistriţa-Năsăud la coadă pentru că Turc a optat greşit”, a spus deputatul Suciu.

Parlamentarul bistriţean a spus că, atunci când PSD a fost la guvernare, localităţile liberale nu au fost pedepsite. El a dat ca exemplu banii primiţi de Bistriţa, respectiv 10 milioane lei/ 800.000 lei acum, Spermezeu – 550.000 lei, în timp ce Căianu Mic a luat 600.000 lei, iar lista ar putea continua. La fel, la deconturile făcute prin PNDL nu s-a ţinut cont că aveau facturi depuse comune precum Nuşeni, Lunca Ilvei sau Spermezeu.
„Ne-aţi măcelărit pe noi, dar măcar pentru alţii să fi adus bani în judeţ. Penultimii de la coadă suntem, giraţi de Klaus Iohannis şi de Cîţu şi de sloganul „Bistriţa-Năsăud înainte de toate!”. Dragi bistriţeni, aţi fost minţiţi de la obraz” a concluzionat Daniel Suciu.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"