Home » Daniel Rusu, singurul supraviețuitor al carnagiului rutier din Telciu este în stare gravă la Terapia Intensivă a spitalului din Bistrița!

Daniel Rusu, singurul supraviețuitor al carnagiului rutier din Telciu este în stare gravă la Terapia Intensivă a spitalului din Bistrița!

Publicat de Radu SÎRBU
6411 Vizualizari

Informația ne-a fost relevată, astăzi, de purtătorul de cuvânt al unității medicale, Camelia Strugari.

”În urma accidentului rutier petrecut duminică seara (08.01.2023) pe DN 17 C, în localitatea Telciu din județul Bistrița-Năsăud, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița a fost adus un bărbat în vârstă de 20 de ani din județul Suceava, în stare gravă, cu politraumatism, cu multiple fracturi costale, hemotorax, ruptură splenică, hemoperitoneu. A fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență și în prezent este internat la Secția Anestezie-Terapie Intensivă, intubat, în stare gravă, sub observație și tratament de specialitate”, ne-a transmis Camelia Strugari.

Cel în cauză este suceveanul Daniel Rusu (foto principal), în vârstă de 21 de ani, din comuna Pojorâta.

Reamintim că duminică seara, în jurul orei 17:30, alte trei persoane din Pojorâta și-au pierdut viața după ce autoturismul în care se aflau, cu numere de Suceava, s-a izbit frontal de un autocar ce transporta 37 de persoane. Este vorba de Robert Cehren (21 de ani – șoferul mașinii), Alexandra Străjeriu (20 de ani) și Costică Cehren (40 de ani) – unchiul lui Robert. Cei trei tineri studenți se întorceau la facultățile din Cluj-Napoca, în timp ce unchiul lui Robert se indrepta spre aeroportul din Cluj Napoca pentru a pleca la munca în străinătate.

În autocarul care venea dinspre Cluj și mergea spre Sighet erau 38 de oameni care, din fericire, nu au avut de suferit.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"