Home » Dosar penal pentru un chinez ce comercializa articole pirotehnice ”la negru”

Dosar penal pentru un chinez ce comercializa articole pirotehnice ”la negru”

Publicat de Radu SÎRBU
568 Vizualizari

În această perioadă, polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase acționează pentru verificarea legalităţii deţinerii, depozitării, comercializării, transportului şi folosirii de articole pirotehnice de către persoane fizice şi juridice.

Astfel, ieri, 15 decembrie, în urma controalelor efectuate, polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase s-au sesizat din oficiu și au întocmit un dosar penal în cadrul căruia efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

Din primele verificări efectuate s-a stabilit faptul că, o societate comercială cu sediul în Bistrița, reprezentată de un cetățean chinez, ar fi comercializat articole pirotehnice fără ca societatea să dețină autorizație de efectuare operațiuni cu articole pirotehnice.

Polițiștii au descoperit și ridicat în vederea continuării cercetărilor aproximativ 6 kg de articole pirotehnice din categopria F1, iar certările în acest caz continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, prevăzută la art.37 din Legea 126/1995 R.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"