Home » Dat în urmărire internațională pentru furturi și falsificări de documente în Germania, un tânăr din Salva a prins de polițiștii din BN

Dat în urmărire internațională pentru furturi și falsificări de documente în Germania, un tânăr din Salva a prins de polițiștii din BN

Publicat de Radu SÎRBU
1916 Vizualizari

La data de 12 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartimentul Urmăriri, împreună cu polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Năsăud l-au depistat pe un tânăr de 22 de ani, din Salva, care era urmărit internațional.
Pe numele celui în cauză, autoritățile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare, aceasta fiind cercetat pentru comiterea infracțiunilor de furt comis în bandă și falsificare de documente, pe teritoriul Germaniei.

Tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj, care a dispus reținerea acestuia pe o durată de 24 de ore și, ulterior, Curții de Apel Cluj, care a dispus arestarea preventivă pe o durată de 30 de zile, urmând a fi predat autorităților din Germania, în vederea dispunerii măsurilor legale.

Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"