Home » De astăzi, și spitalul din Beclean preia pacienți bolnavi de Covid

De astăzi, și spitalul din Beclean preia pacienți bolnavi de Covid

Publicat de Radu SÎRBU
207 Vizualizari

Începând de astăzi, 18 octombrie, Spitalul Orășenesc Beclean poate prelua pacienții infectați cu virusul SARS CoV-2, fiind pregătite în acest sens 20 de paturi, potrivit ordinului Nr. 2183/2021 din 15 octombrie 2021 pentru modificarea anexei nr. 2 la Ordinul ministrului sănătăţii nr. 434/2021 privind aprobarea Planului de măsuri pentru organizarea spitalelor şi a unităţilor de dializă în contextul pandemiei de COVID-19 şi a listei spitalelor şi unităţilor de dializă care asigură asistenţa medicală pentru pacienţi, cazuri confirmate şi suspecte de COVID-19, conform clasificării spitalelor în 3 niveluri de competenţă.

“Numărul celor infectați cu acest virus în județul nostru este în continuă creștere, iar cadrele medicale fac cu greu față situației, astfel că alocarea de fonduri pentru tratarea bolnavilor COVID și la spitalul din Beclean este un lucru îmbucurător. Echipa managerială de aici a făcut toate demersurile în vederea preluării pacienților, iar cadrele medicale sunt pregătite să acorde asistența necesară”, a transmis Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud.

În prezent, 3 spitale din Bistrița-Năsăud oferă îngrijiri bolnavilor COVID: Spitalul Județean de Urgență Bistrița, Spitalul Orășenesc “DR. George Trifon” Năsăud și Spitalul Orășenesc Beclean.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"