Home » ”Vă rog să rămâneți în casă!”, rugămintea generală a primarului orașului Beclean – Nicolae Moldovan

”Vă rog să rămâneți în casă!”, rugămintea generală a primarului orașului Beclean – Nicolae Moldovan

Publicat de Radu SÎRBU
718 Vizualizari

Apelul a fost făcut astăzi de edilul Becleanului, în contextul în care s-a înregistrat și prima persoană din Bistrița-Năsăud confirmată cu infecție de coronavirus.

”Dragi cetățeni de toate vârstele, fac un apel la responsabilitate din partea fiecăruia dintre dumneavoastră cu rugămintea de a rămâne acasă în această perioadă, cei care aveți această posibilitate.

Să știți că toate instituțiile statului facem eforturi în aceste zile de a evita răspândirea virusului, tocmai de aceea suspendăm multe dintre activități ca să rămâneți în case.

Însă, dacă unii dintre dumneavoastră lăsați în continuare copiii la joacă, sau chiar alegeți să ieșiți alături de ei în parcuri sau în alte locuri aglomerate, eforturile autorităților vor fi în zadar și nu o să reușim prea devreme stoparea transmiterii acestui virus periculos.

Vă rog să înțelegem cu toții că trecem printr-o situație grea și că toate aceste apeluri le facem pentru noi toți, ca să nu răspândim în masă coronavirusul.

Un minim simț de responsabilitate prin limitarea ieșirilor și a deplasărilor cred că putem face fiecare dintre noi, plus evitarea contactului cu alți oameni doar la strictul necesar, fiindcă doar așa putem ajuta la limitarea răspândirii virusului!

Dacă se va constata că în continuare apelurile autorităților nu vor fi luate în serios de către toată lumea, va fi impusă izolarea socială cu ajutorul Poliției Locale, a Jandarmeriei sau a Poliției Române (vedeți modelele din alte state europene afectate de covid-19).

Vă mulțumesc mult tuturor celor care respectați recomandările autorităților și vă asigur că totul este pentru binele comunității. Sper să convingeți la rândul vostru și mai multă lume să rămână acasă atât timp cât va fi nevoie.

Acesta este un apel la solidaritate pentru sănătate, bun simț și responsabilitate!”, a transmis primarul Nicolae Moldovan pe pagina de socializare

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"