Home » De ieri, comuna Ilva Mică este mai bogată cu 10.000 de puieți de molid

De ieri, comuna Ilva Mică este mai bogată cu 10.000 de puieți de molid

Publicat de Radu SÎRBU
1152 Vizualizari

Anunțul a fost făcut de primarul Aurel Horea, în contextul derulării unei ample acțiuni de împădurire, pe data de 19 mai. Acțiunea s-a bucurat de sprijinul Primăriei Ilva Mică și a Ocolului Silvic ”Plaiurile Heniului”.

Natura merită protejată și în cele mai grele momente. Deși viața noastră va reveni la normal încet, încet, trebuie să nu uităm ce am învățat bine în perioada de pandemie: unitatea e valoarea care ne ajută să ne rezolvăm problemele. Primăria Ilva-Mică în colaborare cu Ocolul Silvic Plaiurile Heniului a organizat o acțiune de împădurire unde s-au plantat peste 10.000 de puieți de molid.

Mă bucură faptul că tot mai mulți cetățeni înțeleg nevoia unei comunități unite și responsabile. Vreau să le mulțumesc celor implicați, pentru că am contribuit nu doar la împădurirea unor parcele, ci am avut ocazia să oferim și un exemplu pozitiv tinerilor”, a transmis primarul Aurel Horea, cel care a participat efectiv la împădurire.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"