Home » A murit bărbatul din Salva, lovit de o mașină în timp ce stătea pe banca din fața casei

A murit bărbatul din Salva, lovit de o mașină în timp ce stătea pe banca din fața casei

Publicat de Radu SÎRBU
4425 Vizualizari

Accidentul a avut loc în după-amiaza zilei de 10 mai a.c., la inrarea în Salva din spre Năsăud, atunci când o mașină condusă de un bărbat din Cuzdrioara a ieșit de pe Drumul Național 17 și a lovit în plin trei persoane ce stăteau pe o bancă din fața casei cu numărul 68. Victimele erau un cuplu, un bărbat de 60 de ani și soția lui de 65 de ani, ce stăteau la poveste cu fiica lor (27 de ani) gravidă. În starea cea mai gravă a fost bărbatul, acesta fiind transportat în comă la spitalul din Bistrița, acolo unde medici au descoperit că are fractură de coloană vertebrală, fiind internat în stare critică în secția de Terapie Intensivă. Din păcate, omul a decedat astăzi, în urma complicațiilor medicale care au intervenit.

Între timp, soția și fiica lui s-au vindecat, rănile acestora fiind minore. Acum încadrarea juridică în dosarul deschis de polițiști șoferului vinovat de producerea accidentului s-a schimbat din vătămare corporală în ucidere din culpă.

Despre cel dispărut, cunoscuții au numai cuvinte de laudă: un om bun, harnic și onest. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"