Home » De Ziua Femeii, Pizzeria Allegria din Năsăud vine cu o ofertă de nerefuzat pentru doamne și domnișoare !

De Ziua Femeii, Pizzeria Allegria din Năsăud vine cu o ofertă de nerefuzat pentru doamne și domnișoare !

Publicat de Radu SÎRBU
1170 Vizualizari

După o săptămână lungă de muncă, mai ales că duminică va fi 8 Martie, ce poate fi mai fun decât să sărbătorești doamnele și domnișoarele cu o comandă generoasă de pizza de la Allegria, cea mai tare pizzerie din orașul Năsăud?

Mai ales că este Ziua Femeii, Pizzeria Allegria din Năsăud vine cu cea mai buna ofertă și totodată cea mai buna pizza din oraș !

8 Martie trebuie să fie o zi deosebită pentru toate doamnele și domnișoarele!

Știm că locurile în restaurante se rezervă din timp deoarece este o zi specială în care lumea iese să se răsfețe. Asta e de bine !

De aici am plecat noi cu gândul sa pregătim o oferta speciala, 10 pizza + 1 gratuită, pentru cei care doresc să petreacă 8 Martie fie la noi în locație (pe Bulevardul Grănicerilor, la nr. 40), fie în liniștea casei alături de familie și prieteni ori poate doresc să sărbătorească chiar la locul de muncă împreună cu colegii.

Vă rugam sa plasați comenzile în avans la numărul: 0758 200 994.

Să vă fie primăvara magică!”, țin să transmită pizzerii de la Allegria.

Anul acesta, Ziua de 8 Martie poate să fie despre orice, dar este important să aibă următoarele ingrediente: oameni dragi și pizza de la Allegria !

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"