Home » Deputații Daniel Suciu și Bogdan Ivan susțin alături de Ionuț Simionca proiectul de lege referitor la obiectivul de investiții Drumul expres Cluj – Bistrița Năsăud

Deputații Daniel Suciu și Bogdan Ivan susțin alături de Ionuț Simionca proiectul de lege referitor la obiectivul de investiții Drumul expres Cluj – Bistrița Năsăud

Publicat de Radu SÎRBU
184 Vizualizari

Daniel Suciu : Pentru Bistrița-Năsăud nu ar trebui să existe orgolii, ci doar colaborare din partea tuturor parlamentarilor. Am susținut cu succes alături de Ionuț Simionca proiectul de lege referitor la Autostrada Nordului și fără nicio rezervă susțin și proiectul referitor la drumul expres Bistrița-Cluj. Cred că mereu adversarii politici pot găsi resurse de înțelepciune și colaborare pentru obiective comune, mai ales în interesul oamenilor din județul nostru. Pentru bistrițeni nu există putere și opoziție când vine vorba de proiecte benefice, sper să nu existe nici pentru colegii mei parlamentari din celelalte partide!

Bogdan Ivan : Politica se poate face și altfel. Trebuie ca toți cei din funcții publice să stea la masă, indiferent de partid, pentru lucruri concrete. Proiectele bune nu au culoare politică.

M-am întâlnit cu fostul deputat Ionuț Simionca pentru a avea o discuție productivă, despre drumul Expres Bistrița-Cluj Napoca.

Voi susține în Parlamentul României o inițiativă legislativă prin care drumul Expres Bistrița-Cluj Napoca să ajungă mai repede de la proiect la realitate.Dezvoltarea județului Bistrița-Năsăud nu poate depinde de orgolii și interese mărunte. Toți factorii politici și administrativi trebuie să stea la aceeași masă pentru a lăsa lucruri concrete în urmă!

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"