Home » Deputatul Bogdan Ivan: ”PNL a liberalizat șpaga publică!”

Deputatul Bogdan Ivan: ”PNL a liberalizat șpaga publică!”

Publicat de Radu SÎRBU
137 Vizualizari

„Dreapta” guvernare a dovedit încă odată că nu este mânată decât de funcții și mici interese de partid. Niciun moment nu s-au gândit la cetățenii din localitățile unde primarii nu sunt “galbeni”! De ce? Pentru ca la congresul PNL să se voteze „așa cum trebuie”!

PNL a împărțit cetățenii în liberali și…restul. Restul ăla reprezintă copii, oameni harnici, bătrâni care sunt tăiați de pe lista continuării dezvoltării localităților pentru că unii se cred dumnezei pe bani publici!

Exemplu: Pentru Miceștii de Câmpie sunt alocați 3000 lei/locuitor. Pentru Rodna și Lechința 8 lei/locuitor, la Maieru 6 lei/locuitor. Acolo sunt alți oameni?

Nu v-ar fi rușine? Sigur nu, așa că eu, în calitate de Deputat al Județului Bistrița-Năsăud o să atac în contencios administrativ această Hotărâre de Guvern! Nu vă permit să vă bateți joc de primarii și oamenii care nu dansează după cum cântați voi în jalnica voastră orchestră liberală!”, a transmis în această seară deputatul PSD, Bogdan Ivan, cu trimitere la alocările făcute astăzi de Guvern pentru echilibrarea bugetelor Consiliului Județean și primăriilor din Bistrița-Năsăud.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"