Home » Deputatul Bogdan Ivan: ”Agricultorii bistrițeni vor avea de săptămâna asta subvenția pentru motorina agricolă la 1,63 lei/litru. Echipa PSD a reactivat programul Tomata”

Deputatul Bogdan Ivan: ”Agricultorii bistrițeni vor avea de săptămâna asta subvenția pentru motorina agricolă la 1,63 lei/litru. Echipa PSD a reactivat programul Tomata”

Publicat de Radu SÎRBU
170 Vizualizari

”4000 de euro pentru fiecare agricultor care cultivă minim 1000 de metri pătrați pentru roșii;
”1000 de euro pentru agricultorii care valorifică ardei, castraveți, fasole, salată, spanac și ceapă;
”3000 euro/cultură/ha/beneficiar pentru producția de usturoi valorificată în perioada 1 iunie – 21 decembrie;

Îl felicit pe Adrian Chesnoiu, Ministrul Agriculturii, un profesionist și un român adevărat, alături de care #PSD va reuși să sprijine agricultorii români!

Îi mulțumesc că a ținut cont de probleme agricultorilor și a primarilor din județul Bistrița-Năsăud pe care le-am discutat și pe care le-a rezolvat!

Pentru mine, sprijinul oamenilor, agricultorilor și oamenilor de afaceri din județul Bistrița-Năsăud este prioritatea 0! Contează faptele și oamenii care rezolvă problemele!”, a ținut să transmită deputatul Bogdan Ivan.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"