Home » Deputatul Bogdan Ivan: “Consiliul Județean salvează fotbalul bistrițean! Primăria s-a jucat doar cu vorbele!”

Deputatul Bogdan Ivan: “Consiliul Județean salvează fotbalul bistrițean! Primăria s-a jucat doar cu vorbele!”

Publicat de Radu SÎRBU
250 Vizualizari

“Gloria este a noastră. A tuturor. În jocul politico-administrativ unii au ales vorbele, iar Consiliul Județean faptele. Asta este diferența. Avem echipă de fotbal. Hai Gloria! Consiliul Județean salvează fotbalul bistrițean! Primăria Bistrița s-a jucat doar cu vorbele!.

Vrem, nu vrem, fotbalul este un fenomen social, dincolo de a fi un sport. Amintirile cu echipa de fotbal Gloria Bistrița nu pot fi șterse din mentalul colectiv al bistrițenilor iar continuitatea acestui sport în județ este pasul corect al unei administrații responsabile. Deși în campania electorală promisiunile au curs precum apa Bistriței, administrația liberală a orașului a dovedit că se pricepe la un singur joc: jocul cu vorbele. Conștient de importanța fotbalului, ce s-a revăzut în timp prin lansarea unor fotbaliști care au făcut cinste județului și țării, precum Gabi Balint, Viorel Moldovan și mulți alții, Consiliul Județean condus de președintele Radu Moldovan a decis să sprijine fotbalul județean. O măsură corectă și în consens cu dorința cetățenilor acestui județ. Acum, începând de la echipele de juniori până la echipa mare, vor fi asigurate condiții de performanță. Copiii și tinerii pasionați de fotbal au din nou o șansă. O șansă oferită de Consiliul Județean care s-a gândit că aici, în Bistrița-Năsăud, fotbalul poate fi din nou acasă.

În aceste zile se desfășoară Campionatul European. România, din păcate nu s-a calificat. Nu avem valoarea de altădată. Una dintre cauze a fost identificată de specialiști: lipsa de interes a autorităților în sprijinirea sportului de performanță. Iată că în județul nostru, CJ sprijină și handbalul și fotbalul.
Fotbalul nu este un doar un joc. Poate înțelege și administrația locală liberală”, a ținut să salute, astăzi, deputatul PSD, Bogdan Ivan decizia Consiliului Județean Bistrița-Năsăud de a prelua de a prelua echipa de fotbal Gloria Bistrița.

”Gloria are viitor!
Suntem onorați și salutăm decizia Consiliului Județean Bistrița-Năsăud de a înființa secția de fotbal și astfel echipa fanion a orașului nu moare.

Această decizie îi va uni pe bistrițeni și îi va aduce împreună, pentru că: fotbalul unește oameni, creează emoție și vom putea striga, în continuare, într-un singur glas „Hai, Gloria!”, a fost meajul postat pe pagina pe Facebook

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"