Home » Femeie bătută de soțul gelos și băut, la Runcu Salvei. Autorul agresiunii a fost dus la poliție și s-a emis ordin de protecție

Femeie bătută de soțul gelos și băut, la Runcu Salvei. Autorul agresiunii a fost dus la poliție și s-a emis ordin de protecție

Publicat de Radu SÎRBU
1338 Vizualizari

Ieri, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au intervenit la solicitarea unei femei de 36 de ani din Runcu Salvei, aceasta semnalând faptul că a fost victima unei agresiuni fizice.

Polițiștii au stabilit faptul că în timp ce aceasta se afla în incinta locuinței, soțul acesteia, un bărbat de 39 de ani, pe fondul consumului de băuturi alcoolice si a geloziei ar fi agresat-o fizic.

Întrucât la momentul intervenției bărbatul a manifestat un comportament recalcitrant si a refuzat legitimarea, acesta a fost condus la sediul Poliției orașului Năsăud.

Polițiștii împreună cu femeia de 36 de ani au completat formularului de evaluare a riscului, stabilindu-se faptul ca este risc iminent, motiv pentru care a fost emis un ordin de protecţie provizoriu faţă de bărbat.

Totodată, polițiștii au întocmit un dosar penal cu privire la infracţiunea de violenţă în familie, urmând documentarea faptei.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"

SUNĂ LA REDACȚIA MESAGER24.RO