Home » Deputatul Bogdan Ivan: ”Dacă Ghinea n-ar fi fost ministru…”

Deputatul Bogdan Ivan: ”Dacă Ghinea n-ar fi fost ministru…”

Publicat de Radu SÎRBU
204 Vizualizari

”Dacă Ghinea ar fi fost un tânăr antreprenor, ar fi fost frustrat că PNRR nu este un sprijin.

Dacă Ghinea ar fi fost primar și-ar fi dat seama că Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene îi blochează absorbția de fonduri europene.

Dacă Ghinea ar fi fost un român simplu și-ar fi dat seama că reducerea decalajelor, creșterea nivelului de trai, educația, sănătatea mai pot aștepta. Că au fost vorbe-n vânt aruncate de PNL și USR PLUS.

Dacă Ghinea ar fi fost fermier și-ar fi dat seama că statul român, actuala guvernare, nu-l ajută cu nimic. Că l-a păcălit că va avea facilități și nu bețe-n roate.

Din nefericire, Ghinea este ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene și se joacă prin PNRR cu viața românilor. Adică, nu-i pasă. Și-atunci cui folosește GHINEA?

Dacă Ghinea ar fi fost onest, ar fi acceptat că moțiunea a trecut cu 139 pentru, la 126 împotrivă! Fără să fie „ajutat” cu voturile ILEGALE de pe tablete!

Dacă Ghinea ar fi fost bărbat de stat și nu laș, ar fi acceptat că a greșit flagrant cu destinele românilor!

Dacă Ghinea era OM în privința viitorului țării nu făcea pariuri cu demisia sa. Adică, dacă nu se semnează PNRR el își dă demisia! Cu ce încălzește acest lucru cetățenii? Țara?

Dacă Ghinea n-ar mai fi ministru, ar fi bine. Dar Ghinea nu știe să spună „am greșit”, ci doar sunt șmecher pe banii țării.

Cui folosește Ghinea? Doar intereselor de partid! Se știe!”, a transmis deputatul social-democrat Bogdan Ivan.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"