Home » Deputatul Bogdan Ivan : ”Îi mulțumesc doamnei deputat Diana Morar alături de care am lucrat la modificarea Legii Cadastrului”

Deputatul Bogdan Ivan : ”Îi mulțumesc doamnei deputat Diana Morar alături de care am lucrat la modificarea Legii Cadastrului”

Publicat de Radu SÎRBU
78 Vizualizari

În cadrul conferinței de astăzi de la sediul PSD Bistrița-Năsăud, deputatul Bogdan Ivan a ținut să îi mulțumească în mod public deputatului PNL Diana Morar pentru munca pe care au depus-o pentru modificarea Legii cadastrului:

„Mulţumesc colegilor din PSD, doamnei deputat Diana Morar alături de care am lucrat la un proiect important pentru modificarea Legii cadastrului. Săptămâna asta, în Comisia juridică din care domnia sa face parte, colegii de la PSD plus cei de la UDMR, AUR şi USR chiar, au fost alături de trei amendamente pe care le-am depus împreună cu Diana Morar. La cinci comunităţi din Bistriţa-Năsăud le vor fi rambursaţi banii pentru cadastrul general făcut din bugetul propriu şi mă refer la municipiul Bistriţa, comunele Lunca Ilvei, Măgura Ilvei, Poiana Ilvei, Ilva Mare şi Ilva Mică”, a precizat deputatul Ivan.

Un alt amendament vizează majorarea tarifelor pentru lucrările de cadastru.

„Primarilor care vor începe să facă cadastrul general din resurse proprii, imediat ce vor depune un sector cadastral, vor primi banii”, a declarat Bogdan Ivan.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"