Home » (FOTO și VIDEO) Percheziții la traficanții de droguri din orașul Năsăud! Acțiunea a făcut parte dintr-una mai amplă cu implicații în județele Bistrița-Năsăud și Cluj

(FOTO și VIDEO) Percheziții la traficanții de droguri din orașul Năsăud! Acțiunea a făcut parte dintr-una mai amplă cu implicații în județele Bistrița-Năsăud și Cluj

Publicat de Radu SÎRBU
3169 Vizualizari

În această dimineață, mare le-a fost mirarea locatarilor Căminului de garsoniere de pe strada Tudor Vladimirescu din orașul Năsăud de vedea în fața intrării în bloc mașini ale mascaților și procurorilor DIICOT. Câteva ore mai târziu, biroul de presă al IPJ BN a dat și lămuriri vizavi de acest aspect.

”Astăzi, 2 iulie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Bistrița-Năsăud, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T.-Bistrița-Năsăud, efectuează 27 de percheziții domiciliare, în județele Bistrița-Năsăud și Cluj, la persoane bănuite de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de droguri și efectuare de activități cu substanțe susceptibile a avea efect psihoactiv.

Din cercetări a reieșit că, în cursul anului curent, persoanele bănuite ar fi achiziționat, consumat și comercializat, în județele Bistrița-Năsăud și Cluj, droguri și substanțe susceptibile a avea efect psihoactiv.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 426 de grame de substanțe susceptibile a avea efect psihoactiv, 26 de grame de canabis, 16 pastile cu substanțe susceptibile a avea efect psihoactiv, 23.000 de euro, 8.000 de lei și mai multe telefoane mobile.

Polițiștii au pus în aplicare 18 de mandate de aducere față de persoane cu vârste cuprinse între 19 și 53 de ani, bănuite de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de droguri și efectuarea de activități cu substanțe susceptibile a avea efect psihotrop.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

La activități au participat și polițiști ai brigăzilor de combatere a criminalității organizate Cluj și Mureș, luptători ai serviciilor pentru acțiuni speciale Cluj și Sibiu, precum și jandarmi ai inspectoratelor județene de jandarmi Bistrița-Năsăud și Cluj și ai Brigăzii Mobile de Jandarmi Mureș”, se arată în comunicatul IPJ BN.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"

SUNĂ LA REDACȚIA MESAGER24.RO