Home » Deputatul Bogdan Ivan: ”Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a înțeles în sfârșit nevoia majorării plafonului alocației de hrana din spitale, dar pacienții au nevoie de hrană mai bună AZI!”

Deputatul Bogdan Ivan: ”Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a înțeles în sfârșit nevoia majorării plafonului alocației de hrana din spitale, dar pacienții au nevoie de hrană mai bună AZI!”

Publicat de Radu SÎRBU
724 Vizualizari

Prima inițiativă legislativă a deputatului social-democrat Bogdan Ivan, și anume: anularea și creșterea plafonului de 10 lei/zi, hrană pentru bolnavi, este pe cale de a fi pusă în practică de actualul Guvern.

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a înțeles în sfârșit nevoia majorării plafonului alocației de hrana din spitale.

Vrea să o facă prin Ordonanță de Guvern, ceea ce e foarte bine! Dar pentru ca să avem mai mulți bani pentru hrana bolnavilor din spitale avem nevoie de o LEGE.

Săptămâna viitoare se va dezbate primul meu proiectul de lege, susținut de grupul PSD, prin care:

  • norma se hrana/pacient/zi va fi 40 de lei;
  • se elimină plafonul de 10 lei/zi/pacient;
  • bolnavul primește hrană din prima și de internare.

O să mă duc pentru o discuție la Dl. Ministru Voiculescu și o să îi cer sprijinul său și al USR pentru Legea care “bate în cuie drepturile pacienților”. Până nu avem o lege clară, dezbaterea de azi e doar dezbatere. Pacienții au nevoie de hrană mai bună AZI”, a tranmis deputatul Bogdan Ivan.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"