Home » Deputatul Bogdan Ivan: ”Puteți mult mai mult! Mai aveți puțin și ne scoateți afară din case indiferent că suntem sănătoși, bolnavi, operați, copii, tineri, bătrâni”

Deputatul Bogdan Ivan: ”Puteți mult mai mult! Mai aveți puțin și ne scoateți afară din case indiferent că suntem sănătoși, bolnavi, operați, copii, tineri, bătrâni”

Publicat de Radu SÎRBU
318 Vizualizari

”Nu! Nu este de-ajuns că ați scos în stradă pacienții din spitalul Foișor în toiul nopții! Puteți mult mai mult. Mai aveți puțin și ne scoateți afară din case indiferent că suntem sănătoși, bolnavi, operați, copii, tineri, bătrâni”, a transmis deputatul PSD, Bogdan Ivan.

„Suntem în Postul Paștelui iar românii așteaptă Învierea Domnului, nu reînvierea dictaturii! Sunteți depășiți, fără busolă, empatie și bun simț. Lacrimile celor care și-au văzut rudele recent operate în stradă stau mărturie în fața politicii voastre falimentare.

După ce ați adus România la sapă de lemn o și batjocoriți invocând pandemia, dar dincolo de Covid se află demnitatea. Avea dreptate Maiorescu: „Radicalii când ajung în funcții ale statului devin despoți”. Ar fi prea ușor să vi se spună „nu v-ar mai răbda pământul”. Pământul rabdă orice. Românii NU!

PS. O bătrână din Bistrița, unul dintre românii aceia care nu au cunoștință despre planul de redresare și reziliență și nici cine este ministrul sănătății sau primul ministru, a pus o întrebare (stând la “coadă”la magazin), care ar trebui să vă înspăimânte: “No, dar conducătorii ăștia nu au Dumnezeu?”, a transmis deputatul social-democrat Bogdan Ivan pe pagina sa de Facebook.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"