Home » Deputatul Bogdan Ivan vizavi de banii PNRR: ”Tare am senzaţia că aceşti domni de la USR vor să facă nişte afaceri colosale!”

Deputatul Bogdan Ivan vizavi de banii PNRR: ”Tare am senzaţia că aceşti domni de la USR vor să facă nişte afaceri colosale!”

Publicat de Radu SÎRBU
352 Vizualizari

Deputatul Bogdan Ivan a anunțat în conferința de presă de astăzi că va depune o interpelare către ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, pe tema Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă, asta după ce au fost organizate doar ”simulacre” de dezbateri, iar fişele de proiecte transmise din teritoriu nu au fost procesate.

„Vorbim despre dezbateri la care participanţii au ajuns să povestească cum au fost trataţi. A fost un simulacru de dezbateri cu ONG-uri la care au vorbit doar cei care trebuia. A făcut simulacre de dezbateri cu agenţi economici, în care au vorbit doar cine voiau ei, iar celorlalţi nu li s-a dat cuvântul. Au făcut simulacre de dezbateri cu reprezentanţii autorităţii publice locale după ce am făcut scandal, dar totul este netransparent.

Îi cer domnului ministru Ghinea să publice fişele de reforme şi investiţii care au fost dezbătute în teritoriu. După informaţii primite din interiorul ministerului, sunt câteva mii de astfel de fişe care nu au fost nici măcar procesate. Domnul ministru Ghinea, cu partenerii de la USR, care cred că toată România este la picioarele lor, nu au făcut altceva decât să aibă planuri cu mult înainte pregătit unde vor să dea aceşti bani, fără să spună nimănui.

Tare am senzaţia că aceşti domni de la USR care s-au văzut din nou pe cai în conducerea statului român vor să facă nişte afaceri colosale, la nivelul lor, cu cine vor ei, doar pentru a-şi rezolva nişte zone punctuale, de a-şi plăti înapoi poliţele pentru care au ajuns la guvernare. Modul în care Dan Barna, Cristian Ghinea, Cluadiu Năsui au ales să comunice ce fac pentru români cred că l-ar face invidios şi pe Nicolae Ceauşescu. Şi PCR ar fi fost invidios pe modul în care cei de la USR aleg să comunice cu oamenii”, a declarat deputatul Bogdan Ivan.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"