Home » Deputatul Bogdan Ivan: ”Românii au dreptul să știe adevărul! Să facă lumină în cazul Florin Cîțu, condamnat penal de o instanță din Statele Unite ale Americii“

Deputatul Bogdan Ivan: ”Românii au dreptul să știe adevărul! Să facă lumină în cazul Florin Cîțu, condamnat penal de o instanță din Statele Unite ale Americii“

Publicat de Radu SÎRBU
184 Vizualizari

Astăzi, deputatul-social Bogdan Ivan Gruia, a transmis un comunicat de presă prin care solicită Procurorului General al României – Gabriela Scutea, și președintelui României – Klaus Iohannis să facă lumină în cazul primului ministru Florin Cîțu.

”I-am solicitat Procurorului General al României, Dnei. Gabriela Scutea, să facă lumină în cazul numirii și exercitării mandatului de Prim-ministru al României de către Florin Cîțu, condamnat penal de o instanță din Statele Unite ale Americii.
De asemenea, am făcut apel și la Președintele României, Dl. Klaus Werner Iohannis, să susțină aplicarea legii și a principiilor statului de drept, asupra cărora a demarat un referendum național, validat de o majoritate covârșitoare a românilor. Vrem ca acele principii de drept sa fie respectate și aplicate în cazul fiecărui român. Indiferent că e un om de rând sau Prim-ministrul României.

Vrem să vedem dacă în România anului 2021, #SePoate ști dacă Prim-ministrul României e penal sau nu. Atât!
Românii merită să știe adevărul, iar legea trebuie să fie lege pentru toți!“, a ținut să transmită Bogdan Ivan.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"