Home » Gabriel Ilovan, din prima serie de pompieri militari năsăudeni de după Revoluție a pus tulumba jos. Pensie lungă, salvatorule!

Gabriel Ilovan, din prima serie de pompieri militari năsăudeni de după Revoluție a pus tulumba jos. Pensie lungă, salvatorule!

Publicat de Radu SÎRBU
615 Vizualizari

După 29 de ani de activitate în slujba oamenilor, plutonierul adjutant șef (r) Gabriel Ilovan de la Secția de Pompieri Năsăud și-a încheiat ultima tură de serviciu.

Într-o atmosferă încărcată de emoție și alături de camarazii cu care a trăit o viață și cu care a participat la sute de intervenții, Gabi le-a mulțumit colegilor și le-a urat misiuni ușoare. Gabriel Ilovan este pompier cu state vechi, cu o vastă experiență, cu sute de intervenții la activ și multe vieți salvate, fiind din prima serie de pompieri militari ce au funcționat la Năsăud.

Și noi îi mulțumim pentru ce a făcut pentru zona Năsăudului, urându-i să se bucure de pensie lungă alături de cei dragi!

STIRI - NOUTATI SIMILARE

1 Comentariu

Gheorghe Harosa 14 octombrie 2021 - 20:04

Pensie lungă cu sănătate și bucurii!

Raspunde

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"