Home » Deputatul PSD Bogdan Ivan: ”Guvernul dă 2 lei, la propriu, pe tinerii din judeţul Bistrița-Năsăud”

Deputatul PSD Bogdan Ivan: ”Guvernul dă 2 lei, la propriu, pe tinerii din judeţul Bistrița-Năsăud”

Publicat de Radu SÎRBU
578 Vizualizari

Deputatul PSD, Bogdan Ivan, a criticat, în cadrul conferinţei de presă de astăzi, alocarea unor sume infime pentru activităţile tinerilor, asta în contextul în care PNL şi USR şi-au marşat campania electorală pe această categorie de vârstă.

„Am studiat cu atenţie bugetul Ministerului Tineretului şi Sportului, am adresat şi o interpelare domnului ministru Eduard Novak. După ce programul pentru centrele de tineret din România a primit 102.000 lei, iar pentru cercetarea socială în domeniul tineretului s-a primit 40.000 euro, Guvernul României ne arată, al un calcul simplu, că fiecare tânăr din Bistriţa-Năsăud va primi 2,06 lei pentru politici de tineret în anul 2021. Guvernul României, PNL, USR care a promis că tinerii sunt cei mai importanţi, s-au folosit de încrederea lor în campanie, dă 2 lei, la propriu, pe tinerii din Bistriţa-Năsăud. Nu pot să nu compar suma ridicolă de puţin peste 10.000 euro care ajunge la tinerii din Bistriţa-Năsăud prin programele MTS cu suma de 300.000 lei care este alocată de Consiliului Judeţean, în baza Legii 350 pentru proiecte cu finanţare nerambursabilă”, a declarat deputatul Bogdan Ivan.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"