Home » Deputatul PSD Daniel Suciu continuă să se implice pentru acordarea voucherelor de vacanță și în mediul privat

Deputatul PSD Daniel Suciu continuă să se implice pentru acordarea voucherelor de vacanță și în mediul privat

Publicat de Radu SÎRBU
470 Vizualizari

În această săptănână, proiectul legislativ care vizează acordarea unor vouchere de vacanță și în sectorul privat a ajuns în Senat, fiind dezbătut deja în Comisia Economică, a anunțat inițiatorul acestuia – deputatul PSD Daniel Suciu.

”Proiectul meu și al colegilor mei de acordare a voucherelor de vacanță din 2022 și pentru angajații din sectorul privat s-a dezbătut în Comisia Economică din Senat. Deși beneficiile sunt mai mult decât evidente, Ministerul Finanțelor (PNL) s-a opus, Ministerul Economiei (USR) a susținut proiectul meu iar UDMR s-a abținut. Votul a fost până la urmă 5 pentru, 5 împotrivă și o abținere. Sper totuși că în plen să fie alt rezultat iar, dacă nu, for decizional este Camera Deputaților unde voi face tot ce pot să treacă”, a precizat Daniel Suciu.

Prin respectivul proiect legislativ, parlamentarul PSD propune acordarea unor facilități fiscale companiilor care vor acorda vouchere de vacanță angajaților. În opinia acestuia, inițiativa este una benefică, inclusiv pentru județul Bistrița-Năsăud.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"