Home » Deputatul PSD Daniel Suciu: ”Îi va ajunge din urmă pe toţi liberalii şi useriştii tot ce ne livrează”

Deputatul PSD Daniel Suciu: ”Îi va ajunge din urmă pe toţi liberalii şi useriştii tot ce ne livrează”

Publicat de Radu SÎRBU
229 Vizualizari

În cadrul conferinței de presă de astăzi, deputatul social-democrat Daniel Suciu a declarat că românii nu au ca primă grijă cine iese preşedinte la PNL, însă lupta internă a liberalilor afectează viaţa de zi cu zi a acestora.

„Îi va ajunge din urmă pe toţi liberalii şi useriştii tot ce ne livrează. Credeam că ne uităm la Bucureşti la acest măcel din PNL, fără să avem la Bistriţa reminiscenţe ale bătăliei (…). Nu mă interesează măcelul dintre ei, că se fac de râs, că România îşi ţine respiraţia gândindu-se şi analizând care dintre cei doi candidaţi îs mai praf, Câţu sau Orban, care dintre ei se îmbată mai rău. Sunt date furnizate de ei. Stăm o ţară întreagă şi ne uităm dacă domnul Câţu a avut alcoolemia mai mare decât Orban la şedinţa de Guvern. Toate acestea ne sunt date de ei. Asta ne livrează PNL, cel mai vechi partid din UE, care este ba progresist, ba tradiţional, ba e cu biserica, ba nu e cu biserica. În tot acest timp în care ei se măcelăresc, nu o ducem mai bine, o ducem din ce în ce mai prost”, a declarat Daniel Suciu.

Parlamentarul PSD a ţinut să precizeze că Guvernul s-a împrumutat mai rău ca pe vremea lui Ceauşescu, iar toate preţurile au sărit în aer.

În context, parlamentarul bistriţean a ţinut să precizeze că 40% dintre familii nu-şi plătesc facturile de la o lună la alta, avem cel mai mare preţ din UE la energie electrică, iar gazele naturale s-au scumpit cu 20%. În acest timp, principalele măsuri adoptate de Florin Câţu a fost să mărească cu 8 bani valoarea tichetelor de masă şi cu 10 bani valoarea tichetelor de creşă.

„Nu ne interesează cine este preşedinte la PNL, nu ne dorim să intrăm în acest frumos război pentru că avem un principiu foarte simplu: Nu-i lua nătângului traista, că şi-o pierde singur. Aşadar, făceţi-vă brânză liberalilor cu competiţia voastră internă”, a concluzionat Daniel Suciu.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"

SUNĂ LA REDACȚIA MESAGER24.RO