Home » Despre tragedia care a lovit familia Rus din Rebra: Femeia a decedat, soțul este în viață după ce a suferit trei operații !

Despre tragedia care a lovit familia Rus din Rebra: Femeia a decedat, soțul este în viață după ce a suferit trei operații !

Publicat de Radu SÎRBU
30132 Vizualizari

Toată comuna Rebra vuiește după necazul mare ce s-a abătut asupra familiei lui Sică și Lucreția Rus, doi soți ce lucrau ca șoferi pe același TIR, implicați ieri într-un groaznic accident rutier pe autostrada A26 din Franța, la granița cu Germania, acolo unde cabina TIR-ului lor s-a zdrobit de remorca unei alte mașini de tonaj. Deși lumea spune că ambii soți au murit, în urmă cu câteva minute primarul Rebrei – Ștefan Danci, ne-a confirmat că doar Lucreția și-a pierdut viața în tragicul accident. ”Am vorbit de circa o jumătate de oră chiar cu Sică, care este conștient și este în refacere după ce a suferit trei operații aseară la spitalul din Mulhouse. Vorbește mai greu dar este conștient și are speranțe să se facă bine”, ne-a spus primarul Danci.

În momentul accidentului, la volan se afla Sică, cei doi soți conducând alternativ TIR-ul. Bărbatul se urcase la volan cu 20 de minute înainte de producerea accidentului, din parcarea unei benzinării. Familia Rus are 3 copilași.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"