Home » (FOTO) Accident tragic pentru doi soți din Rebra, șoferi pe TIR, în Franța. Femeia a murit pe loc iar soțul este în comă

(FOTO) Accident tragic pentru doi soți din Rebra, șoferi pe TIR, în Franța. Femeia a murit pe loc iar soțul este în comă

Publicat de Radu SÎRBU
4528 Vizualizari

Accidentul s-a produs luni, 16 martie, imediat după ora 14.00, pe autostrada A36, pe direcția Belfort-Germania, în apropiere de Grunhutte, în sectorul Ottmarsheim (Haut-Rhin).

Un TIR condus de un șofer din Rebra (35 de ani), având alături pe soția sa (30 de ani) – șoferiță pe aceeași mașină de tonaj, s-a ciocnit cu viteză de un al vehicul greu aflat în fața lui. Cabina tirului a fost distrusă total în urma impactului deosebit de violent.

La sosirea pompierilor și echipei medicale SMURD din, femeia a fost găsită decedată iar bărbatul în stare foarte gravă, fiind transportat la spital în comă.

Șoferul tirului lovit din spate a scăpat nevătămat, însă a intrat în stare de șoc și a fost transportat și el la spital.

Potrivit primelor cercetări, șoferul nu a frânat suficient atunci când a ajuns pe o porțiune de drum pe care traficul încetinise.

Accidentul a generat un blocaj de trafic important timp de aproximativ 8 km, între granița germană și Croix de la Hardt, agravând situația complicată creată încă de ieri dimineață de închiderea frontierei cu Germania.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"