Home » Doi tineri din Telciu au ajuns în carantinare forțată după ce au fost depistați de polițiști încălcând măsura izolării la domiciliu

Doi tineri din Telciu au ajuns în carantinare forțată după ce au fost depistați de polițiști încălcând măsura izolării la domiciliu

Publicat de Radu SÎRBU
1309 Vizualizari

La data de 27 mai a.c., ora 03.00, cu ocazia activităților de patrulare desfășuarte, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud l-au depistat și legitimat pe un tânăr de 30 de ani, din Telcișor, iar cu ocazia verificărilor, au constatat faptul că acesta a încălcat măsura izolării la domiciliu, fiind depistat la o distanță de aproximativ 3 km de locuință. A fost sancționat contravențional și plasat în carantină instituționalizată, sub pază.

Totodată, în această dimineață, cu ocazia acțiunilor de monitorizare a traficului rutier, a fost oprit un autoturism care circula prin localitatea Telcișor. Cu ocazia verificărilor, a fost identificat un tânăr de 21 de ani, din localitate, pasager în autoturismul oprit pentru control. Acesta avea obligația de a nu părăsi locația stabilită, încălcând astfel măsura izolării la domiciliu impusă. A fost sancționat contravențional și plasat în carantină instituționalizată, sub pază.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"