Home » Drogații la volan, la ordinea zilei în BN!

Drogații la volan, la ordinea zilei în BN!

Publicat de Radu SÎRBU
1141 Vizualizari

Se înmulțesc, pe zi ce trece, cazurile de șoferi depistați drogați la volan. Aseară, polițiștii Biroului Rutier au oprit pentru control un autoturism, iar la volanul acestuia l-au identificat pe conducătorul auto că se afla sub influența drogurilor.

Tânărul, în vârstă de 21 de ani, din Milaș a fost oprit pe bulevardul Republicii din Bistrița, iar în urma testării cu aparatul DRUG TEST 5000, rezultatul a fost pozitiv în cazul substanței Methamphetamine. Cel în cauză a fost condus la spital pentru a-i fi prelevate mostre biologice.

În aceeași noapte, polițiștii Biroului Rutier au depistat și oprit în trafic, pe Calea Moldovei din Bistrița un alt tânăr, în vârstă de 22 de ani, din Florești care se afla la volanul unui autoturism, deși consumase substanțe psihoactive.

Și în cazul lui, în urma testării cu aparatul DRUG TEST 5000, rezultatul a fost pozitiv în cazul substanței Methamphetamine și a fost condus la spital pentru a-i fi recoltate mostre biologice. Totodată, a fost testat și cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În ambele cazuri, cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Rutier, fiind întocmite dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"

SUNĂ LA REDACȚIA MESAGER24.RO