Home » (FOTO + VIDEO) Trei persoane rănite grav după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un podeț betonat, la Crainimăt!

(FOTO + VIDEO) Trei persoane rănite grav după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un podeț betonat, la Crainimăt!

Publicat de Radu SÎRBU
479 Vizualizari

Astăzi, în jurul orei 11:00, modulul SMURD a intervenit la intrare în satul Crainimăt la un grav accident rutier: o mașină izbindu-se de un podeț betonat de pe marginea DN 17.

Echipajele de intervenție au găsit la locul indicat trei victime, în afara autoturismului, conștiente și cooperante. Una dintre victime, un bărbat în vârstă de aproximativ 57 de ani, a fost extrasă din autoturism de către ceilalți participanți la trafic. Echipajul de poliție ajuns la locul accidentului a asigurat primele măsuri de apărare împotriva incendiilor, un polițist a stins un inceput de incendiu de la nivelul compartimentului motor al mașinii.

Toate cele trei victime (o femeie aproximativ 53 de ani, respectiv doi bărbați în vârstă de 30 de ani, respectiv 57 de ani) au fost stabilizate la locul accidentului, prezentau multiple leziuni și traumatisme – tânărul o suspiciune de fractură membru inferior, tatăl acestuia suspiciune de fractură la nivelul unui membru superior și traumatism toracic.

Pompierii militari au deconectat bornele de la acumulator, iar cele trei echipaje SMURD, terapia intensivă mobilă și două echipaje de prim ajutor, au evacuat victimele la UPU – SMURD Bistrița pentru investigații medicale suplimentare și îngrijire de specialitate.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"