Home » Droguri descoperite de polițiștii bistrițeni în mașina unui tânăr din Livezile

Droguri descoperite de polițiștii bistrițeni în mașina unui tânăr din Livezile

Publicat de Radu SÎRBU
3689 Vizualizari

Cu ocazia activităților de patrulare derulate joia trecută, polițiștii Biroului de Ordine Publică Bistrița au oprit în trafic, pentru control, un autoturism care circula pe raza municipiului, condus de un tânăr de 21 de ani, din Livezile.

Cu ocazia controlului autoturismului, polițiștii au descoperit mai multe plicuri din folie în interiorul căruia se aflau substanțe vegetală de culoare verzuie și un plic din folie transparentă care conținea o pulbere de culoare albă, susceptibile a avea efect psihotrop.

În urma legitimării și controlului corporal al pasagerului din dreapta, un tânăr de 19 ani, din Bistrița-Bârgăului, asupra acestuia au fost descoperite patru plicuri cu substanță albă și două plicuri cu substanță vegetală de culoare verzuie, susceptibile a fi substanțe psihotrope.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, dosarul fiind înaintat structurii competente.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"