Home » Încă un șofer drogat a fost depistat de polițiști la volan pe străzile din Bistrița

Încă un șofer drogat a fost depistat de polițiști la volan pe străzile din Bistrița

Publicat de Radu SÎRBU
282 Vizualizari

Astă noapte, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Bistrița au depistat în trafic un șofer aflat sub influența Metamfetaminei.

Polițiștii au oprit pentru control un autoturism pe raza municipiului Bistrița și au identificat șoferul acestuia, un tânăr de 22 din Dumitra.

În urma verificărilor desfășurate de către polițiști, s-a constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ.

Polițiștii au dispus testarea șoferului cu aparatul DrugTest 5000, rezultatul fiind pozitiv în cazul substanței Methamphetamine. Bărbatului i-au fost totodată recoltate și mostre biologice la spital.
A fost întocmit un dosar penal cu privire la aspectele constatate, urmând documentarea faptelor.

De asemenea întrucât tânărul nu a putut justifica prezența pe stradă, conform prevederilor Legii 55/2020, polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale a acestuia cu amendă în cuantum de 500 de lei.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"

SUNĂ LA REDACȚIA MESAGER24.RO