Home » Duminică se reia Liga a IV-a în BN, într-un format cu 10 echipe! Vezi programul primei etape

Duminică se reia Liga a IV-a în BN, într-un format cu 10 echipe! Vezi programul primei etape

Publicat de Radu SÎRBU
257 Vizualizari

După doi ani în care nu s-a jucat deloc din cauza pandemie de coronavirus, Liga a IV-a a județului nostru se întoarce duminică, 19 septembrie. În noul campionat s-au înscris 10 echipe. Este vorba de Minerul Rodna, Someșul Feldru, Someșul Reteag, Real Teaca, Heniu Leșu, Voința Mărișelu, Silvicultorul Maieru, Venus Negrilești, Sportul Beclean (formație ce revine în fotbalul județean după mai bine un deceniu și jumătate de pauză) și Săgeata Dumbrăvița. Surprinzător, printre ele nu se regăsesc Progresul Năsăud și Hebe Sângeorz-Băi, formații de tradiție în Bistrița-Năsăud. Din ce am aflat, Progresul Năsăud nu a ales să se înscrie în noul campionat al Ligii a IV-a, întrucât conducerea echipei dorește să termine de finalizat noile vestiare și celelalte spații conexe ale imobilului de la stadion, cu gând de a reveni în fotbalul județean de-abia din sezonul următor cu o echipă de seniori în care se vor regăsi doar jucători autohtoni ce provin de la ”pepiniera” Viitorul Năsăud.

Acum, Asociația Județeană de Fotbal BN a stabilit că pentru toate meciurile se va respect protocolul medical, fotbaliștii fiind obligați să aibă vaccin, test PCR sau test rapid.

Partidele primei runde se joacă duminică, 19 septembrie, după următorul program:

Minerul Rodna – Someșul Feldru, de la ora 14.00

Someșul Reteag – Real Teaca, ora 14.00

Silvicultorul Maieru – Venus Negrilești, ora 17.00

Sportul Beclean – Săgeata Dumbrăvița, ora 17.00

Meciul Heniu Leșu – Voința Mărișelu a fost amânat.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"