Home » După ce a asigurat interimatul 2 ani, căpitanul Ruben Pop este comandant cu drepturi depline la Secția de Pompieri Năsăud

După ce a asigurat interimatul 2 ani, căpitanul Ruben Pop este comandant cu drepturi depline la Secția de Pompieri Năsăud

Publicat de Radu SÎRBU
973 Vizualizari

De astăzi, a luat sfârșit interimatul la comanda Secția de Pompieri Năsăud. Noul comandant este căpitanul Ruben Pop, același ofițer care a asigurat și interimatul de conducere a subunității din 2020 ani, după detașarea la Bistrița a locotenent colonelului Mihai Suciu.

Acum, Ruben Pop a reușit să promoveze concursului aferent, devenind comandat cu drepturi depline al structurii ce are în subordine gărzile de intervenție ISU din Sângeorz-Băi, Năsăud și Beclean.

”Încă de la începutul carierei în domeniul situațiilor de urgență, din anul 2015, tânărul ofițer a ocupat funcții de execuție și comandă în cadrul subunității din orașul academicienilor. Secția de Pompieri Năsăud are în componență trei gărzi de intervenție (Năsăud, Beclean și Sângeorz – Băi) și răspunde de gestionarea tuturor situațiilor de urgență din zona bazinului Someșului Mare. O responsabilitate enormă de care avem încrederea că se va achita cu succes, alături de echipa unită pe care a închegat-o la cele trei gărzi de intervenție. Mult succes în activitate, domnule comandant”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"