Home » E momentul asistenților medicali care doresc să se angajeze în această perioadă, fără concurs

E momentul asistenților medicali care doresc să se angajeze în această perioadă, fără concurs

Publicat de Radu SÎRBU
1144 Vizualizari

Anunțul a fost făcut Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România (OAMGMAMR), filiala Bistrița-Năsăud, care a oferit și date de contact în acest sens.

”Dragi colegi,

Având în vedere situaţia specială pe care o traversăm cu toţii, ar putea deveni necesară suplimentarea numărului de asistenţi medicali în spitalele din judeţ. Putem să venim în sprijinul unităţilor, prin crearea unei baze de date cu persoanele care, DACĂ VA FI NEVOIE, ar dori să se angajeze ca asistent medical (astfel, recrutarea de personal se va face mult mai uşor).

În acest scop, colegii interesaţi ne pot trimite pe adresa de email: secretariat@oamrbn.ro, următoarele date: nume, prenume, număr telefon, adresă de email şi un CV.

Prin transmiterea acestor date, vă daţi implicit acordul ca ele să fie puse la dispoziţia unităţilor sanitare interesate!

NOTĂ:
Conform art. 16, Cap. III din DECRETUL nr. 195 din 16 martie 2020, EVENTUALELE angajări vor fi pe perioada DETERMINATĂ DE 6 LUNI.

”Capitolul III Domeniul sănătății
Articolul 16
În structurile Ministerului Afacerilor Interne, în unitățile sanitare și în serviciile de asistență socială se poate angaja fără concurs, la nevoie, pe durată determinată de 6 luni, personal contractual medical, personal auxiliar, farmaciști, personal de laborator și alte categorii de personal contractual necesare.”, se arată într-un comunicat postat pe Facebook de Cristina Muşină, preşedinte
OAMGMAMR BN

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"